Шамара подпука Брадъра с псувни

Тервел срещу Станка на номинациите за гонене
Обновена: 11 окт 2013 14:05 | 10 окт 2013 08:52, Александър Попов
23
Шамара подпука Брадъра с псувни
Шамара не си поплюва. Снимка: Булфото

Едни от най-сериозните играчи ще се изправят на номинации във VIP Brother тази седмица.

Първи своята съдба разбра Тервел Пулев, който бе капитан на загубилия отбор по време на играта и отиде директно да се бори за вота на зрителите.

Интересното е, че той се изправи срещу Лияна в състезанието, при което съквартирантите трябваше да разпознават песни само чрез мимики. След като надделя Лияна по право тя спаси двама от участниците, като изборът й се спря на Ваня Червенкова и новия й любимец Павел Чернев.

Надпреварата обаче изкара извън кожата Шамара, който зареди цветисти псувни по адрес на Биг Брадър. Неговият тим разпозна парчето "Нека да е лято" на Лора Караджова и Ball Face, но отговорът не беше приет за верен. Рапърът бе абсолютно прав, защото парчето е именно тяхно, а години по-късно излиза ремиксът с Goodslav. Явно разбрали за грешката си продуцентите извикаха Мишо в изповедалнята и вместо да го накажат за попръжните само го помолиха да се държи по-добре.

Иначе на поредните елиминации ще станем свидетели на сблъсък между едни от най-добрите и смятани за фаворити играчи в Къщата. По традиция там е социоложката Мира Радева, но компания за първи път ще й прави Станка Златева. Двете влязоха в остър конфликт заради реплики зад гърба. Мира даде прогноза, че Станка ще си остане стара мома, а преди това шампионката по борба директно я обвини, че "мачка" гаджето си Иво и не му дава поле за изява, когато са сред хора.

Сред кандидатите за изгонване е и Пламен, който мнозина определят за негласния лидер в Къщата. Срещу него гласува и Йоана, която не скри в няколко предавания, че го харесва. Дори се зароди нова нишка във флиртовете след Тервел и Лияна. Певицата обаче го определи като играч и клоун и го прати в компанията на кандидатите за напускане на шоуто.

Последният, който ще се брои за зрителския вот е дъщерята на Мира Радева - Ани. Според голяма част от зрителите и феновете на предаването именно тя ще напусне и ще се прибере при съпруга си Джаред, който пък бе последният изгонен от VIP Brother.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
8
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до 20Шамара е прав! Оригиналът е известен като Лора Караджова и Ball Face, а от Брадъра както бяха написали "Лора Караджова и Goodslav"- това вече е ремикса. Но и да не беше прав, по принцип те отгатнаха името на Лора от отбора, а ония в синия екип не казаха кой пее "Дим да ме няма" освен Графа! Не казаха за другите двама Печенката и Бобо. Така че Брадъра се *** тотално в тази ситуация!
17
4
 
8
 
! Отговори
tg преди 10 години
dnes,да ви светна нещо,Ballface е групата на Лора и Goodslav, преди да се разделят....
16
0
 
8
 
! Отговори
До Зоро преди 10 години
Срещу пари го излъгаха,Зоро.А той излъга всички ни,че ще се подложи на детектор на лъжата,което означава,че предполагам вече се досещаш контра-протестира за пари.
15
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бай брадър е опасен за вашето здраве и се режисира от неуки, още помня как щяха да изтровят онея кози тризначките с течен азот.
14
3
 
17
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Чудя се,как успяха да го излъжат това момиче да участва в този цирк с всичките клоуни !!!
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Карабатаци....
12
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха най-после се намери един смел да нареди Биг Брадърчето.
11
0
 
22
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
А ,представяте ли си ,ако в къщата е и онази психо ясновидка Николета ,какво ще чуят и видят децата ни?
10
0
 
17
 
! Отговори
Бахти простотията преди 10 години
no comment
9
1
 
36
 
! Отговори
помияри преди 10 години
Мира Радева фаворит,една от най-добрите? Хахаха в какво? Жалко предаване,жалки фаворити.Да се забрани това помиярско,воаьорско предаване,което развива долни страсти и оголва жалкия ни "вип"
8
1
 
35
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Съгласен с Николов..И аз мисля, че ще бъде доста интересно да вкарат *** от два враждуващи клана. 100% че за две седмици всички ще бъдат изгонени от къщата, къде от зрителите, къде от баш бай брадър, за това че са окрали "цялото жица и цялото жилязу". А пък изгонените *** ще си устроят импровизирано фен-селище пред студиото край нови хан и ще протестират за нарушаване на човешките правя.В крайна сметка сеира ще се помни с години наред.
7
2
 
41
 
! Отговори
искаме махнгали преди 10 години
искаме ***, алжирци, сирийци, терористи, ***, килимчета им раздайте, по един фалшив автомат и им кажете, че е истински. леле, какво шоу ще бъде...
6
2
 
41
 
! Отговори
вкарайте цигани преди 10 години
вкарайте истински *** при тях, от тия дето виакт:"Ко? Не!"стига сте си играли на дребно. не виждате ли, че дори коментарите са малко. Шоуто почва да става тъпо, защото ВИП персоните се държат лицемерно и изкуствено пред камерата. Който иска да му е хубаво да си ходи. Вкарайте ***... Колко много Вип *** има в БГ... ехе, помислете малко.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НиколовDaje nai dobre samo ***,vednaga 6te sko4i reitingaI bez tova sa mnozinstvo v darjavata,6te gledat svoite,Pak i smetki ne pla6tat,6te ima iako glasuvane
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само да отбележа, че Лияна спаси Ваня и Мариян, а не Павел :)
3
0
 
74
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Вкарайте един катун *** и удряте всички в земята по рейтинг.
2
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това скапано реалити само това заслужава.браво Шамарче.
1
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kraino vreme e Liana da zapo4ne da gi obslujva oralno